Необходимата сума за операция в турската клиника е 30 000 долара

10-годишният Ники от Добрич се нуждае от спешна операция. Момчето страда от злокачествено образование в  мозъка, което спешно трябва да бъде отстранено. Сумата, с която семейството разполага за операцията в турска клиника, е недостатъчна и моли за помощ.
Освен все още непоникналата след лъчетерапията коса, нищо друго не показва, че малкият Николай вече близо година страда от злокачествено образование в мозъка.

Първите симптоми се появяват в началото на април миналата година. След редица изследвания и Ядрено магнитен резонанс става ясно, че малкият Ники трябва да се оперира. Така Тони, майката на Ники  попада на името на видния неврохирург проф. Брусарски.

Необходимата сума за операция в турската клиника е 30 000 долара. В началото на декември семейството подава документи във Фонда за лечение на деца в чужбина, с молба да им бъдат отпуснати средства за операция на Ники в турската клиника.

Родителите на Ники обаче категорично отказват да подложат детето за трети път на изпитание у нас, особено след двата неуспешни опита и молят за помощ.

 

Ако имате възможност да помогнете, банковата сметка на семейството е:

 

СОСИEТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПРЕС БАНК

BG12 TTBB 9400 5526 0870 66      BIK TTBBBG22

 

 

Повече по темата може да гледате във видеото.

Репортер: Мария  Добрева