Ромската фамилия реши именно той да си тръгне първи, тъй като семейството му му липсвало много

След като в първия ден от пристигането си в дома на семейство Братанови българските звезди Маги Желязкова, Иван Ласкин и Денди се отдадоха на празненство, вторият ден започна от много рано, особено за Маги. Тя трябваше да изпълни първата си задача за деня – да закара малката Анна-Кристина на училище, а след това да приготви и закуската – пържени филийки. През цялото това време Денди и Иван Ласкин спяха непробудно и всякакви опити за бъдат събудени завършваха без успех.

Малко след като стана, Иван направи няколко фасона, закани се, че ще вгорчи деня на всички и отиде да се разхожда сам. Студът обаче явно охлади страстите на Иван и той се върна в къщата, готов да получи дневната си задача – подготовка за църковната служба.

За разлика от него, останалите две звезди трябваше да положат не лек физически труд. Денди поработи в „Чистота” и мете улиците на Лесново, а Маги нацепи дърва.

Следобедът беше посветен на учебна дейност – Денди помогна на малката Анна-Кристина по математика, а Иван Ласкин – по всичко останало.

По-късно звездите получиха поредната си задача – те трябваше да разменят ролите си и да се превърнат във филмови актьори.

След изпълнението и на тази задача семейство Братанови се събра на съвет, за да реши кой да си тръгне първи. Най-накрая ромската фамилия реши актьорът Иван Ласкин да си тръгне, тъй като семейството му липсвало много и това го правело по-нервен.

Какво още се случи на втория ден от престоя на Маги, Денди и Иван и имаше ли сълзи при напускането на Иван Ласкин – гледайте ТУК.