Късметлиите, които се бориха за нов автомобил в играта „На крачка от късмета” бяха трима

В последната събота на месец ноември предаването „Национална лотария” раздаде точно 61 500 лева. Щастливецът, който застана пред сферите на  “MEGA JACKPOT”-а в „Национална лотария” тази седмица се казва Павел Терзийски. Той е на 20 години от град Самоков. В момента е студент в столицата и работи като барман.


Сред избраните 5-ма късметлии, той изтегли най-високото число от тестето с карти – 32. След завъртане на „Колелото на късмета”, сумата, за  която му се падна да играе е 200 000 лева.
Младият господин достигна с една грешка до 25 000 лева и реши да не рискува повече. Мечтата му е да има собствен дом и да живее с приятелката си. Със спечелената сума ще инвестира именно в осъществяването й. „Вярвам в късмета и пожелавам на всички никога да не се отказват“, коментира Павел след края на играта.


Късметлиите, които се бориха за чисто нов автомобил в играта „На крачка от късмета” този път са трима господа - Кунчо Вълчев от Бургас, Венко Желев от Казанлък и Веселин Мутафчийски от София. По правилата на играта първият, който направи своя ход бе и първият изтеглен от жребия участник - Кунчо. Именно той се оказа с най-голям късмет и пръв направи финалните крачки към новия автомобил. 31-годишният бургазлия си мечтае за екскурзия, а спечелената награда със сигурност ще го придвижи към тази негова мечта.


Във втората по ред игра „Сейфове” сили пребориха Мариана Карафезиева от Велинград и Пламен Василев от Раднево. Мариана започна играта си с отваряне на сейф № 3 и сумата от 5 000 лева, но тя първа си тръгна от играта, след като посочи два последователни знака „Х”. Така младата дама си тръгна с 3 000 лева от „Национална лотария”.


Опонентът ѝ Пламен започна със сейф №6 - 1 500 лева. Той приключи играта си след още един сейф и крайната награда от 9 500 лева. Във втория кръг на играта той започна отварянето на „златните сейфове” с избор на сейф №3 и червен знак „Х. Така 25-годишният електро техник  взе своето решение и  се отказа без да рискува със следващ избор.


Ако нямате късмета на щастливците, спечелили от телевизионното предаване Национална лотария или от моментните печалби, не пропускайте да регистрирате своите непечеливши билети, защото това може да ви донесе участие в новата игра „Взимам всичко, Разделям с теб!”.


Тази седмица участие взеха Десислава Стамболийска от град Лясковец с билет „Лото +” и Стоян Турманов от Бургас с билет „Сбъдни мечтите си”. Десислава изтегля златна топка със сума 2 000 лева, а Стоян добавя към общата сума 3 000 лева. Така Стоян и Деси играят за крайна сума  от 5 000 лева. Те избраха схемата „Разделям с теб” и си тръгнаха от „Национална лотария” с усмивки и равни печалби от по 2 500 лева.