В месеца на Коледа интернет платформата раздава големи подаръци на чаровни малчугани

Тази Коледа най-щедрият белобрад старец по целия свят ще посети първо NovaPlay, за да раздаде страхотни подаръци на най-послушните деца. Преди настъпването на най-топлите и очаквани празници от годината, нов конкурс на име „Мили Дядо Коледа” търси съкровени детски видео желания до Дядо Коледа. 

 

От днес, 2 декември, до 21 декември,  всички родители могат да изпратят видео на своите деца на адрес http://novatv.bg/play/koleda. Видеата трябва да съдържат обръщението на малките участници към добрия старец, като възрастовото ограничение за участие е 7 години.

 

Победители в  конкурса „Дядо Коледа” ще бъдат три на брой деца, а условието те да получат големите награди, е видеата с тяхно участие да са събрали най-много Facebook харесвания в NovaPlay.

 

Най-харесваното видео послание към Дядо Коледа ще грабне ваучер за страхотен детски подарък на стойност 300 лева, докато двама от първите му подгласници ще получат награди в размер на 200 лева. 

 

Най-очакваният момент – този за обявяването на победителите, ще настъпи броени часове преди Коледа – на 23 декември, а имената им ще бъдат публикувани на адрес http://novatv.bg/play/koleda.

 

Конкурсът „Мили Дядо Коледа” очаква кандидати за коледни подаръци на адрес play.novatv.bg/koleda.

 

Всеки родител може да изпрати едно видео пожелание на своето дете, а файлът не трябва да надвишава големина от 100 MB и продължителност от 90 секунди.

 

Още информация за участниците в конкурса „Мили Дядо Коледа” следете на Facebook.com/nova.play