Дори рекламодатели със скромни бюджети - между 1 и 10 лева на ден, имат шанс да рекламират

 

Adwise е рекламна платформа, насочена към малкия и среден бизнес. Предимство е, че тя се показва, само когато даден потребител разглежда страница със сходно съдържание. 

 

„Идеята зад Adwise е, че всеки собственик или управител на фирма в страната, има интерес неговият бизнес да се развива. С развитието на интернет потреблението той получава възможност това да се реализира бързо и евтино. Например, ако вие сте бизнес от Варна, който иска да организира турнир по плажен волейбол, бихте могли да таргетирате мъж между 18 и 45 години само във Варна и региона и така да целите вашия таргет много бързо и евтино в най-големите български сайтове”, обясни Христо Иванов от „Нетинфо”.

 

Дори рекламодатели със скромни бюджети - между 1 и 10 лева на ден, имат шанс да рекламират, без да плащат на посредници. 

 

Даниела работи в туристическа агенция. Тя вече се е възползвала от услугите на Adwise. 

 

„За мен това е един много лесен начин да се рекламира онлайн. Когато си собственик на малък бизнес, когато стартираш, трябва да цениш времето си”, каза Даниела Керемдчиева – клиент на Adwise.

 

Adwise дава възможност за ефективно рекламиране в най-големите български сайтове като АБВ поща, Vbox7, Вести, Синоптик, Гонг. Така рекламата достига до повече от 3 милиона потребители.

 

*Платена публикация