Нова мания сред алкохолните туристи по Черноморието

 

„Хвърли телевизор” завладя Златни пясъци, пише „24 часа”. Става въпрос за нова мода. Алкохолни туристи правят странни състезания.


Хвърлянето на телевизор през прозореца на хотела е най-новата мания, която завладя алкохолните туристи по нашето море. В понеделник в полунощ 34-годишен пиян словак метна от стаята си приемника в знак на протест срещу обслужващия персонал. Туристът е задържан за 24 часа, съобщиха от полицията във Варна. Грози го 500 лева глоба.

 

Подобно наказание получи 35-годишен пиян руснак, който на 10 юни хвърли телевизор в басейна в знак на протест, че българска телевизия не предава „Копа Америка”.

 

Пиян германец също е бил глобен за хвърляне на чаши и магнитни карти в басейна. Той се е опитал за наказание да набие персонала с бамбукова пръчка, която изтръгнал от декорацията във фоайето на хотела.

 

За последно Районният съд във Варна глоби норвежец, който в безпаметно алкохолно опиянение разхвърлял маса с плетива в знак на протест, че алеите на Златни пясъци са заети от сергии и няма къде да се разминеш, пише още изданието.

 

Ето и още теми в днешния печат: 

 

Събарят незаконни къщи в Гърмен от понеделник, пише „24 часа”.


България се съгласила да приеме тежки оръжия от САЩ, пише „Дума”.


Приемът сряза НЗОК заради 300 млн. лева дефицит, пише „Монитор”.


Борим болестите с 3% данък чипс, пише „Телеграф”.


По магистрала до Гърция от 1 август, пише „Стандарт”.