С усмивки на лице двамата братя посрещнаха водещия на Национална лотария Захари Бахаров

Екипът на Национална лотария кръстосва България, за да се срещне с десетки късметлии, спечелили от предаването. Сред първите спирки от обиколката на Захари Бахаров беше и село Микрево. Това е селото, в което живеят братята Благовест и Светослав Аспарухови, които на 24 март 2015 г. спечелиха 1 920 000 лева от играта „Лото 6 от 47”.

С усмивки на лице двамата братя посрещнаха Захари Бахаров и го разведоха из строежите, които са започнали със спечелените пари. „Както сме обещали, на всички по две стаи ще направим”. 

С част от печалбата двамата братя са решили да създадат и собствен бизнес - хранителен магазин, а в непосредствена близост ще направят и Лото пункт на Национална лотария. „В момента сме много щастливи. Животът ни коренно се промени”, с увереност заявиха Благовест и Светослав.

Инвестициите не спират дотук. Двамата възнамеряват да си купят и апартаменти в Сандански, в които ще живеят, когато порастнат децата им. Планирали са и екскурзии до екзотични дестинации в цял свят.

Ако искате и вие да спечелите от играта „Лото 6 от 47”, попълнете вашите 6 любими числа или регистрирайте билет „Лото 6 от 47”, за да се включите в следващото теглене за спечелване на джакпот от 1 000 000 лева, включващ къща и Порше. Лото игрите на Национална лотария „Лото 6 от 47”, „Лото Спорт”, „Лото 2”, „Лото 3” и „Лото 4” можете да играете в търговска верига Lafka, в избрани бензиностанции на Петрол и Shell, избрани каси на EasyPay и FastPay, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.