Гледайте специалните летни издания на Национална лотария в събота от 19. 30 ч. по Нова

Водещият на Национална лотария Захари Бахаров продължава своята обиколка сред късметлиите, чиито  живот предаването е променило. Поредната спирка от пътешествието му беше родният град на неговата екранна половинка Рая Пакова  – град Нова Загора. Там Захари се срещна с Пеньо Пенев, който преди време спечели 200 000 лева от билета „Лото +“. 

Въпреки страхотната печалба Пеньо все още работи като шофьор на собствената си маршрутка. Разликата е, че вече не го прави от необходимост, а защото както самият той споделя „е скучно човек да стои по цял ден вкъщи“.

Първата придобивка, с която Пеньо се похвали на Захари беше новият му немски автомобил. Пеньо сподели, че винаги си е мечтал да притежава такъв автомобил, но едва след като е спечелил от Национална лотария е успял да превърне мечтата си в реалност.

С част от своята печалба Пеньо е направил и цялостен ремонт на своя дом. Изградил е и лятна кухня, която е обзавел с нови мебели, панорамна мивка, камина, телевизор и климатик , „и всичко това е благодарение на този билет – Лото +“, споделя Пеньо. Половината от печалбата си Пеньо е разделил между двамата си сина – по 50 000 лева  за всеки, а освен това е успял да задели и известна сума в банката.

„Ще има и следващ път, в който ще се видим“, бяха финалните думи на Пеньо към Захари Бахаров.

Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария, в които ще видите как печалбите от предаването променят живота на късметлиите, всяка събота през юли от 19.30 ч. по Нова.