Представяме ви последните трима участници в предаването – благородник, патриот и всеотдаен вуйчо

Благородник, патриот и щастлива жертва на своя племенник – така изглежда и последната тройка участници във втория сезон на „Фермер търси жена”. В интервюта за novatv.bg тримата разказват за фермерството, мечтаната жена и нещата, които не знаем за тях.

 

Непоколебим в работата и мек като памук с децата – по този начин представя себе си 29-годишният Слави от с. Липен, Монтана. От 15-годишен помага в семейния бизнес – свинеферма и производство и реализация на бали сено. Днес вече има ясната идея и как да продължи да развива стопанството – мечтае да има транжорна за производство на колбаси и деликатеси, както и магазин за охладено месо. Мечтае и за друго – да усети удоволствието от бащинството. „Виновник” за това е 3-годишният му племенник. Двамата често играят заедно, като в повечето случаи Слави е в ролята на „марионетка и боксова круша”. Преди бащинството обаче трябва да срещне подходящата жена. Обещава да й покаже, че е кавалер и сериозен човек, а от нея ще очаква да бъде честна и искрена. Преживял лъжата в една връзка, той е категоричен, че никога не би простил изневярата. Когато му остава свободно време, се качва на кемпера си и обикаля – по реки, язовири, а най-често – сред намиращата се в близост планина Пъстрина.  

 

На истинско пътуване във времето отвежда Валери от с. Кондофрей. 37-годишният земеделец и животновъд разказва за своето благородническо потекло – как през 1206 г. цар Калоян пленява рицарите от 4-ия кръстоносен поход, сред които и конт дьо Фрей. Заедно с другите пленени рицари, той е принуден да се засели по българските земи. Френският благородник не само дава днешното име на селото, но се оженва тук и до смъртта си не спира да помага на хората. Днес Валери мечтае за околосветско пътешествие с любимия човек. Пожелава си скоро да има и друга възможност – да изненада правилната жена с вечеря на кораб, свещи и бяло вино. А тя, подходящата жена, трябва да е чувствителна, интелигентна и... като него – срамежлива и притеснителна.

 

100 червени рози е най-романтичният жест, който е правил друг герой от „Фермер търси жена” – 27-годишният Митко от с. Лесидрен, Ловеч. След като  завършва ветеринарна медицина, именно той е главният инициатор на фермерското начинание. Баща му е бил строител, майка му – счетоводител, а брат му работи като полицай в София. Митко обаче е категоричен, че не би заменил свободата на селото за нищо на света. Вярва, че с. Лесидрен е най-красивото място, а България – най-хубавата страна. Въпреки това, патриотизмът не му пречи да мечтае един ден да обиколи Европа. Преди това обаче се надява да открие своята половинка, която отсега предупреждава за своето най-трудно качество – голям инат е.  

 

Краят на месец юли е срокът, до който дамите могат да открият своя избраник сред десетимата фермери и да се опитат да го впечатлят, като му напишат писмо на fermer.novatv.bg/casting.

 

Най-актуалното за „Фермер търси жена” може да откриете на сайта на Нова, в канала на предаването във vbox7.com, както и на Facebоок страницата.