Зрител на Нова телевизия изпрати клип в рубриката на NovaNews.bg

 

Зрител на Нова телевизия изпрати кадри в рубриката ни "Моята новина", на които се вижда как тийнейджъри се катерят по паметника на НДК, за да си правят селфита.

 

"Очевидно има нова мода сред тийнейджърите - селфи от върха на разпадащия се паметник на НДК, който до момента служеше единствено за обществена тоалетна. Дано компетентните органи вземат някакви мерки преди да падне някое дете”, пише Александра.

 

Друг наш зрител пък изпрати снимки на интересни начини да запазиш паркомясто по морето. Сигналът е озаглавен "Направи си сам – "синя зона" в Созопол".

 

"Изпращам илюстративна серия относно начините за осигуряване на паркомясто на общинска улица - запазена марка за Созопол, Стария град. Съжалявам, че не успях да снимам как една възрастна жена търкаляше камък, по-тежък от нея, за да запази място за новите си квартиранти - притеснителното беше, че жегата и инсултаът/инфарктът не я плашеха. Даваше ѝ сили дадената на летовниците дума, че квартирата е с паркомясто. Поздрави от слънчев Созопол”, пише Васил Василев.

 

Той е изпратил и снимки на "естествен подбор” по общинските улици в Стария град в Созопол. 

 

За още един рекет на път към плаж сигнализира Боян Михайлов.

 

"Надявам се темата да ви заинтригува след репортажите за плажа на Силистар. Този е на къмпинг „Градина”. Има поставена ограда на един от пътищата към плажа, кабинка, здраво момче и въженце да служи за бариера. Събират пари за паркинг, имотът е частен. От пътя асфалт е останал тук-там, след като са заравнили частния имот. Разбира се, след като поясних, че няма да ползвам паркинга, а само да мина по пътя, младежът заяви, че трябва да платя, защото минавам през частен имот. Отвърнах, че това е незаконно, а той - че е просто на работа. Издаде ми касов бон и ме пусна, както и още стотици други. Впоследствие видях, че другите два пътя, стигащи до същия район, са прекопани с багер, така че нищо да не може да мине оттам”, пише Боян Михайлов.

 

Очакваме и вашите сигнали в "Моята новина".