Не пропускайте телевизионната игра днес от 18.00 ч. по Нова

Две специални игри очакват участниците и зрителите в 10-ия юбилеен сезон на изненадите в „Сделка или не”. Те ще дават възможност на играчите да си тръгват с по-големи печалби и ще удвояват шанса на желаещите да участват в телевизионната игра.

Във втория епизод от новия сезон на „Сделка или не” участва Eлена от Кърджали, която за пръв път игра „Сделка или не” с втори шанс. В този вариант на играта участникът може да си тръгне с по-голяма сума, отколкото има в неговата кутия или повече от парите, за които е сключил сделка с Банкера, разказа продуцентът на „Сделка или не” Атанас Маринов в „На кафе”. Когато участник получи „втори шанс” от Банкера в кутията му  има плик с друга сума, която може да бъде по-голяма от тази в кутията, но при всички положения повтаря някоя от сумите на таблото в студиото. Накрая участникът си тръгва с по-голямата сума. На финала на своята игра с втори шанс Eлена откри, че в плика ѝ беше сумата от жълтата кутия Х, която се оказа по-малка от предложените 4000 лева, за които беше сключила сделка с Банкера. Затова тя реши да си тръгне със спечелените.

„Специалната игра „Втори шанс” ще се провежда веднъж седмично, но няма да бъде в точно определен ден, а ще става по решение на Банкера, което той ще обявява в началото на предаването. Същото се отнася и за другата специална игра. Така че зрителите ще трябва да следят внимателно игрите в „Сделка или не” през цялата седмица”, разкри Атанас Маринов пред Гала.

Втората специална игра удвоява шансовете на желаещите да  участват в „Сделка или не” ще се удвоят, а в студиото ще царува отборен дух. Чрез специални игри на Facebook страницата на предаването ще бъде избиран на случаен принцип с жребий един от участниците, дали верен отговор, който ще  получи шанса да участва в играта. Но той няма да играе сам, а в екип с друг, редовен участник в предаването, който ще бъде изтеглен от компютъра на „Сделка или не ” в студиото. Банкерът ще удвои сумите за тяхната игра, а голямата награда ще достигне до 200 000 лева.

Как се играе отборно „Сделка или не” в студиото на „На кафе” демонстрираха Гала и Румен Луканов, а вие може да видите тяхната игра във видеото към статията.

А кой ще бъде късметлията, който ще играе днес в  „Сделка или не“ и колко пари ще спечели, ще разберем тази вечер от 18.00 ч. по Нова.