Не пропускайте следващия епизод на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Обиколката на Национална лотария по следите на печалбите премина дори отвъд българските граници. Водещата Рая Пакова замина за Милано, за да види как се е променил живота на Калин Божинов, който преди време той спечели 100 000 лева от билета „Лото +“.

След спечелването на страхотната печалба от билета „Лото+“ животът на Калин е започнал да се нарежда с бързи темпове. Печалба от лотарията му е помогнала да сбъдне най-голямата си мечта, а именно – да събере семейството си и те отново да заживеят заедно под един покрив в Италия.

„Успях да прибера семейството си при мен, което беше едно от най-важните неща в живота ми. Без тази печалба ми се струва, че нямаше да успея да сбъдна тази своя мечта“, заяви Калин пред Рая и екипа на Национална лотария.

Следващата част от плана на големия късметлия е да купи собственото жилище за семейството си в Милано.  Част от печалбата си Калин възнамерява да използва за пътувания и екскурзии в страната и чужбина.

Вие също имате възможност да запишете името си в дългия списък със спечелили. Не забравяйте да пробвате късмета си в игрите на Национална лотария, където има още много страхотни печалби, с които може да промените живота си.

Не пропускайте следващия епизод на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова.