Не пропускайте следващия епизод на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Семейство Костадинови са поредните късметлии, които екипът на Национална лотария посети, за да разбере как се е променил животът им след голямата печалба. Георги Костадинов от град Несебър беше късметлията, който спечели 19 500 лева от телевизионната игра „Сейфове“ на  20 септември 2014 година, ден преди своята сватбата.

Година по-късно семейство Костадинови посрещнаха екипът на Национална лотария в чисто новия си апартамент, първата вноска, за който са направили благодарение на страхотната си печалба от телевизионното ни предаване. Хубавите случки в живота на семейство Костадинови през последната една година не свършват само с прекрасният им нов дом. Веднага след покупката на жилището Георги разбира, че неговата съпруга е бременна.

 „Годината беше изпълнена с положителни емоции. Сега вече имаме дом. Имаме си и нашата малка принцеса Магдалена, и сме много щастливи“, споделиха Георги и съпругата му. „Пожелавам на всички да участват в игрите на Национална лотария и да не забравят, че мечтите се сбъдват!"

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.