Почитателите на шоуто могат да спечелят покана за финала на шоуто и страхотни X награди, като се забавляват с любимите си песни

Музикално шоу №1 предизвиква с играта „Пей навсякъде с X Factor“, която ще даде възможност на най-запалените фенове на шоуто да спечелят покана за финала на шоуто и страхотни X награди.

Единственото, което трябва да направят желаещите да участват в играта, е да запишат видео, в което пеят, танцуват или просто се забавляват и да го споделят на страницата на играта тук. Всяка седмица екипът на X Factor ще избира три видеа, които ще донесат на своите автори страхотни награди, сред които X-чаша, X-чанта или специален видео поздрав от любим участник от четвърти сезон на музикално шоу №1. Най-активните автори на видеа могат да се борят и за голямата награда в края на играта  - двойна VIP покана за финала на X Factor. Това, което трябва да направят е да съберат максимален брой харесвания за своите видеа във Vbox7.com преди крайната дата - 27 ноември 2015 г.

Научете повече за играта тук и нека забавлението започне сега!

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.