Само няколко часа след премиерата клипът е гледан десетки хиляди пъти и събра много положителни коментари

Видеото на новата пресен на финалиста от трети сезон на X Factor Атанас Колев - на „По-добре”, е вече факт.  След трепетно очакване и отброяване на дните, само за няколко часа след премиерата си в петък вечер, „По-добре” предизвика хиляди положителни коментари и десетки хиляди гледания. Младият рапър не изневерява на модерния си стил и умело вплита фрази от тийн и хип-хоп жаргона. Музиката и текстът са изцяло авторски, а горещият dancehall аранжимент е на бийтмекъра на 2014 година -  отличения с 359 Hip-hop Award Васко Иванов – Dexter.

Видеото е дело на Павлин Иванов – BASHMOTION, трикратен носител на наградата „Най-добър режисьор” на годишните 359 Hip-hop Awards.  Впечатление правят кадрите с пленителните танцьорки от Twerk Twice, които за пръв път в музикално видео демонстрират уникалните си поддръжки. Атанас Колев и продуцентският екип се спират на пионера в dancehall танците в България Сиана „Flexy Flame” за хореографията на проекта.

В дните преди премиерата Наско получи подкрепа и пожелание за успех от много значими лица в българския шоубизнес като Графа, Любо, Мария Илиева, VenZy, Сантра, Dim4ou, Иван Радуловски, Nadia, BASHMOTION. Заливаща вълна от позитивна енергия и обич дойде от феновете на изпълнителя, без които, както той признава, нищо нямаше да има значение.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.