Въпросите от "Пощата на номинираните" отприщиха вълна от емоции

Зрителите на NOVA решиха Глория да е петият Съквартирант, който да напусне Къщата на VIP Brother в петък по NOVA. На излизане манекенката заяви, че ѝ предстоят прекрасни моменти и няма търпение да види своя любим.

Още снимки от напускането на Глория вижте в галерията ТУК

Четирите номинирани дами – Емануела, Глория, Ирина и Лара, отговаряха искрено на въпросите на своите Съквартиранти. Този път те бяха повече от провокативни и отприщиха вълна от дълго задържани емоции. Ирина и Миглена за пореден път се оказаха в сблъсък, а Жана влезе в мерника на Ирина с неудобен въпрос, заради който понесе тежка критика. Емануела също изтърпя много нападки, но въпреки умишлено засуканите питания, тя учуди всички със своите отговори.

По темата

Във VIP Brother live зрителите видяха и сътресението, което предизвика големият бюджет на Съквартирантите. В стремежа си да го разпределят така, че всеки да има възможност да поръча нещо малко, което обича, Глория и Емануела бяха жестоко нападнати от Роро и Торнев. Двамата дори обвиниха момичетата в неблагодарност към готвачите в Къщата. Как ще се развият отношенията между Съквартирантите?

Не пропускайте VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg