Манекенката гостува в "Събуди се", след като напусна шоуто

"Очаквах да си тръгна от VIP Brother при номинациите в петък", заяви в "Събуди се" Глория, броени часове след като напусна риалити шоуто по NOVA. Според нея един месец престой в Къщата е достатъчно време за самоанализ. "Бях готова да изляза, защото взех всичко, което може да се вземе от формата", обясни тя. 

По темата

"Беше игра вътре в мен, беше игра с останалите", коментира Глория, за която шоуто не е състезание, а изключително изживяване. "Видях себе си много по-търпелива. Успях да съхраня себе си максимално и този образ ми харесва", обясни тя.

По думите й в последните дни в Къщата са се образували лагери между Съквартирантите. Фаворитът й е Ути Бъчваров, който според нея заслужава да спечели. 

Още снимки вижте в галерията ТУК

Вижте повече във видеото от "Събуди се" и не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg