Темите и гостите в сутрешния блок във вторник от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 23 октомври след поредното напрежение в редиците на “Обединените патриоти” задава въпроса “Стабилна ли е управляващата коалиция?”. Очаквайте коментара на доц. Стойчо Стойчев и политолога Първан Симеонов и още от акцентите в предаването:

Майките срещу вицепремиера Валери Симеонов. Ще тушира ли законът за хората с увреждания напрежението. И още защо мантинелата в участъка на смъртта край Своге все още не е сменена. Говори омбудсманът Мая Манолова.

Закриват Фонда за лечение на деца? И още – докъде ще стигне напрежението между Здравната каса и пациентски организации. Разговор с бившия министър на здравеопазването Мирослав Ненков.

За агресията срещу жени от първо лице: Университетска преподавателка реши да се бори срещу сексуалните посегателства след плашещо преживяване.

Кенгуру избяга от зоокъта в Сандански - Румен Бахов го издирва.

След като каруци предизвикаха катастрофа в Хасково, какви са санкциите за каруцарите и кой поема щетите на пострадалите автомобили в подобни ситуации?

На живо: В Бобошево излизат на протест заради проблеми с тока.

Дете помогна на полицията да залови крадци. Срещаме ви с малкия герой.

На живо: Стена от времето на Троянската война откриха археолози край село Бенковски. За проучванията в аванс говори проф. Николай Овчаров.

Какво представлява платформата “Вдъхновените“ ? Срещаме ви с хората, които не спират да вършат добрини  и са сред нас. Виждаме ги всеки ден, но познаваме ли ги добре?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  във вторник, 23 октомври, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.