Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни" участваха семейство Братовчедови от София и семейство Тасеви от Самоков. В тази игра зрителите станаха свидетели на многобройни обрати и изненади до самия финал.

Тасеви поведоха след първия рунд, но след това загубиха втория. В третия рунд отново Тасеви спечелиха точките, но историята се повтори и в следващия четвърти рунд Братовчедови грабнаха точките. Така преди петия решителен рунд резултатът бе 205:184 в полза на самоковците.

В петия рунд обаче Братовчедови откраднаха точките и стигнаха до победата с 409:205 т. В "бързия" рунд "братовчедите" не успяха да съберат 200 точки и прибавиха 1000 лв. към сметката си.

Тази вечер съперник на Братовчедови ще бъде атрактивното семейство Тервингови. "Тервингите" са костюмирани като готи от четвърти век, с автентични мечове, шлемове и костюми. Водени са от своя най-смел войн, Филотей.

Дали "братовчедите" ще успеят да се справят с "готите" и да продължат напред към четвърто поредно предаване, ще разберем когато "Семейни войни" започнат.

Как ще се развие играта и кой ще победи – гледайте "Семейни войни", тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.