Момичетата ще свирят в сряда в Пловдив в зала „Сила”, продават се билети и за концертите им в Бургас и Варна през юли

Най-успешният квартет в историята на съвременната музика BOND разтърси НДК. Виртуозните музикантки излязоха на сцената на „Зала 1” точно в 20:00 тази вечер. Те представиха две чисто нови композиции по време на концерта си в София.  

Парчетата бяха изсвирени за пръв път не само пред родната публика, а и в световен мащаб, което прави музикалният спектакъл на световните звезди уникален по рода си. Първата от двете нови композиции, написана от самите BOND, е в съавторство с известния английски продуцент Кевин Малпас.

 

В сетлиста, съдържащ повече от 20 парчета, представящи най-доброто от световно признатото им творчество попада и “Panthera” – втората песен на BOND, която ще претърпи своята световна премиера именно в „Зала 1” на НДК.

Кралиците на струните BOND с два концерта у нас (ВИДЕО)

„Мисля, че се забавляваме, когато свирим. Тази радост се предава на околните. Нашата цел е хората да се радват на музиката. Вече 2 пъти сме изнасяли концерти в България”, сподели тази сутрин пред NOVA Гай-И Уестерхоф, чело в BOND.  

 

 

Еос Чатър, втора цигулка в BOND, допълни, че 4-те работят заедно от 20 години. Момичетата споделиха още, че всъщност те са едно истинско семейство.

Момичетата ще свирят в сряда в Пловдив в зала „Сила”, а вече се продават билети и за концертите им в Бургас и Варна през юли.

Световният феномен BOND с турне в България

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.