То е на видима възраст 5-6 месеца и е с тъмна коса и сини очи

Бебе на видима възраст 5-6 месеца е открито изоставено на паркинг в Пловдив. Сигналът е подаден на телефон 112 малко преди 14 часа вчера от случайни минувачи, съобщиха от пресцентъра на местната полиция.

Откриха изоставено дете в парк в София (СНИМКА)

От там информираха, че малчуганът бил намерен  в района на Централната гара в града между два автомобила, а до него имало шише с мляко. На мястото веднага са изпратени полицейски служители и екип на Спешна помощ. Лекарските прегледи установили, че здравословното състояние на момченцето е добро. То е настанено в Клиника по педиатрия  при УМБАЛ “Св. Георги”. Уведомени са представители на отдела “Закрила на детето”. Служителите на реда са извършили оглед на мястото, разпитани са свидетели. Действията за установяване на самоличността на бебето и издирване на неговите родители или близки продължават под ръкводоството на Районна прокуратура - Пловдив. Образувано е досъдебно производство. 

Откриха тялото на новородено до пернишки блок

Детето е с ръст 68 см. Има тъмна коса и сини очи. Облечено е в син гащеризон от полар. От полицията в Пловдив съобщиха за NOVA, че приемат сигнали от всеки, който го разпознае и може да съдейства за откриване на родителите му. 

Репортер: Илиян Велков

Започна делото срещу майката, изоставила детето си в Западен парк (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.