Тя усетила симптоми, след като се прибрала в дома си

Първи случай на коронавирус в град Левски. Под карантина и с COVID-19 е жена на 25 години. Тя е с лека форма на заболяването. Медиците са преценили, че може да се лекува вкъщи. Станка Върбанова се прибрала от Англия миналата седмица. 

522 са случаите на COVID-19 у нас, почина още един заразен (ВИДЕО)

Станка Върбанова усетила симптоми, след като се прибрала в дома си. Веднага се обадила, за да съобщи, че не се чувства добре, разказа баща й Георги Станев. Той се прибрал преди два дни от Англия, а съпругата му и още четирима от фамилията, заедно с дъщеря му, четири дни по-рано. Там те живеели заедно и затова сега се налага всички да спазват изолация. Той твърди, че работи като ресторантьор, а дъщеря му в областта на хигиената.

Въвеждат пропускателни пунктове в един от кварталите в Пещера

Фактите обаче са други. Станка Върбанова  не работи в областта на хигиената и не за пръв път попада под ударите на закона. През 2017г. е била обявена за издирване от Интерпол. Тогава е открита в Австрия след извършена от нея кражба. Водило се е и разследване за престъпна група, в която участват и други членове на фамилията.

Повече гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП