Вижте всички изпълнения, както и кой се криеше зад Очите

Поли Генова беше първият участник, който напусна втори сезон на „Маскираният певец“. Обичаната певица умело влезе в ролята на Очите, успявайки да заблуди панела до последния момент. „Преживяването е страхотно, а костюмът е наистина специфичен – необходими са поне 15 минути за неговото обличане, а и помощ от няколко човека. Искам сърдечно да благодаря на целия екип на предаването, който е наистина страхотен.“, каза певицата, която беше облечена в категорично обявения за „най-дружелюбен“ костюм. 

ПЪРВА СЕРИЯ ДВУБОИ (ГАЛЕРИЯ)

Три артистични битки отбелязаха втория лайв на най-мистериозното шоу в българския ефир. Вокалните двубои изправиха един срещу друг: Очите и Баба Яга; Булката и Плашилото; Златният, Ангелът и Светлината.  Сред предположенията на панела бяха включени нови звездни имена като Белослава, Мария Сапунджиева, Евтим Милошев, Златка Райкова, Дидо от Д2 и други. Към триото детективи се присъедини и ненадминатият имитатор и комик – Виктор Калев.“Чувствам се като у дома!“, категоричен беше актьорът, който сподели своите смели предположения за маскираните изпълнители.    

Вторият сезон на „Маскираният певец“ със забележително начало

 

 

Предаването поднесе поредна изненада с присъствието на специален гост, скрит в костюма на Рицаря. „Невероятни костюми – истински Холивуд! Беше истинска емоция!“, сподели актьорът Николай Сотиров, минути след като свали маската. Той остана напълно неразпознаваем за панела, който беше категоричен, че осанката е на Димитър Маринов. 

 

 

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите седем участника. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 26 септевмри от 20:00ч. по NOVA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.