Предположенията на панела за самоличността под маската бяха Мая Бежанска, Кристина Патрашкова и Андреа Банда Банда

Кака Лара успя да опази тайната и майсторски да заблуди детективския панел и зрителите на най-мистериозното предаване в ефира.

Зад кулисите на „Маскираният певец“

„Маскираният певец“ е страхотно изживяване. Точно заради реакцията на хората в залата и това, което очаквах, че се случва вкъщи. Най-смешното е, че дъщерите ми ме подозират още от миналата година в образите на най-нелепите герои. Много добра певица съм, особено в мъжките изпълнения. През деня, когато ходех на репетиции, не ми беше трудно да пазя тайната от семейството си. По-трудно беше да се крия от съседите, защото песента трябваше да се изрепетира, така че да не разпознаят гласа. Сигурно са се питали какво ли правя с това парче от сутрин до вечер. Естествено, всеки който има в къщата си малки деца, знае, че трябва да имаш един съмишленик, които да помага в опазването на тайната. В моя случай това беше гаджето на Бенджи, който имаше задачата да организира гледането на предаването и да заснеме реакциите у дома. Правейки се, че си пише на телефона, той беше успял да улови лицата на дъщерите ми. Чувайки гласа на Пилето и двете са се усъмнили. След като слязох от сцената, влязох в специалната къщичка, за да проверя дали са ми звъннали по телефона. Чухме се и всички бяха много развълнувани и еуфорични“, разказа в студиото на "Събуди се" Кака Лара.

Падна третата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„В театъра не ми беше лесно да опазя тайната си. Пред колегите си всеки ден ходех на някакви прегледи. Бяха се притеснили да не ме хоспитализират. За щастие, вечерта на лайфа мъжът ми беше на снимки и не ми се налагаше да обяснявам къде съм.“

„Гледам „Маскираният певец“ с огромно удоволствие, защото в предаването има и актьорски момент. Винаги ми се е искало да участвам в мюзикъл. Но от дивана изглежда много по-лесно, отколкото е на сцената. Черупката на Пилето тежи и е неудобно, че ръцете стоят встрани, а трябва да държиш и микрофона. Дишането също е доста трудно. Въпреки това, както казах и в уликите, които бях дала, кулминацията на пубертета ми мина в гледането на мюзикъли, в които играеше Владо Пенев. Страшно много го харесвах и той го знае. Казах си: „Веднага ще ме разпознае!“

Борис Солтарийски в образа на Змията – голямата изненада в „Маскираният певец“

„Зад кулисите тайната е 100%. Изключителни професионалисти. От вкъщи идваше да ме вземе шофьор, а на главата си носех моторна каска, огромен суитчър, ръкавици. Отвеждат ме до специалното място без да кажа и дума. Много забавно и приятно е. Екипът е невероятен. Стискам палци на всички зад маските. Очаквайте неочакваното!“, категорична бе Кака Лара.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.