Вижте какво съветва Георги Биволарски

По време на пандемията от коронавирус целият свят обърна внимание на лекарите, които работят денонощно, за да спасяват човешки животи. В спорта също има герои в сянка и без тях победите и достигането до медали и трофеи не би било възможно. През последните години един българин постига успехи като част от треньорския щаб на най-успешния женски волейболен отбор в Истанбул.

Как да влезем във форма по време на локдаун? (ВИДЕО)

Пред Тодор Христов терапевтът Георги Биволарски разказа за своя път до най-високото професионално ниво и даде ценни съвети за поддържане на добра форма в домашни условия.

„Много често залежаването вкъщи води до проблеми с гръбначния стълб. Добре е да се правят упражнения, които изискват вдигане на крайниците над главата. Това винаги мобилизира добре врата”, казва той.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.