Бившият депутат от Държавната Дума Генадий Гудков ще коментира спирането на руския газ

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Русия спря природния газ за България и предупреди за световна война. Каква е целта на Владимир Путин – бившият депутат от Държавната Дума Генадий Гудков.  

Как бизнесът ще се справи без руския газ. Председателят на Федерацията на индустриалните енергийни консуматори Константин Стаменов.  

Ще успее ли кабинетът да облекчи удара на инфлацията и ценовия шок. Президентът на КНСБ Пламен Димитров.  

Президентът Румен Радев с мощна атака срещу правителството и БСП. Войната по върховете на държавата през погледа на Нидал Алгафари.  

Украйна поиска да ремонтира военната си техника в България. Ще разцепи ли това коалицията – Димитър Гърдев, международен секретар на "Има такъв народ". 

Какво трябва да обясни БСП на левите хора. Депутатът от групата на социалистите Явор Божанков.   

За диверсификацията във властта и цената на промяната в управлението. Има ли нещо скрито зад алтернативните доставки на газ. Бившият министър на енергетиката Делян Добрев.  

За спряното синьо гориво, стабилността на управлението и приятелския огън по темата Украйна. Председателят на енергийната комисия от Продължаваме промяната Радослав Рибарски.  

Белези от свободата. Когато цените се променяха всеки ден, а инфлацията изяде спестяванията. 25 години след кабинета „Виденов“ – говори Красимир Премянов. 

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 30 април, по NOVA NEWS.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitter и Telegram - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.