Гледайте първи епизод от втори сезон на криминалния сериал в сряда от 21.00 ч. по NOVA

След заплахата от биологична зараза в Лос Анджелис, опасността продължава да витае във въздуха. Служителите от полицейския участък се опитват да преодолеят последиците от планираната атака срещу града, но най-засегнат все е полицай Брадфорд, който продължава да се бори за живота си. В първи епизод на втори сезон на „Новобранецът“ Брадфорд все още е в болница, докато междувременно новобранците получават изненадващите резултати от последния си изпит в обучението за полицейски служители. Нолън, Чен или Уест ще е с най-високия резултат от изпита и кой ще е разтроен от оценката си?

Заплаха от биологична зараза в „Новобранецът“

Екипът научава за план, включващ фалшиви полицаи, след като Нолън и Грей стават свидетели на обир в магазин за полицейски униформи. Малко по-късно те намират един от обирджиите мъртъв, след като неговите партньори са го убили и запалили тялото му. Чен става свидетел как фалшив полицай краде радио, но не успява да го залови, преди да избяга. По-късно служителка в сградата на съда е отвлечена, а полицай Нолън се оказва на местопрестъплението.

Ще успеят ли новобранците да издирят и арестуват вслички фалшиви чeнгета и ще излязат ли невредими след престрелката, в която ще попаднат? 

Не пропускайте развръзката в първи епизод на втори сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази сряда от 21.00 ч. по NOVA.