Още новини, публицистика и свеж хумор окупират ефира следобед

Нова ТВ с нова следобедна програма – това предлага медията на зрителите от този понеделник, 25 ноември, когато повече новини, публицистика и свеж хумор окупират следобедния ефир. Броени дни по-късно към тях ще се присъедини премиерният бразилски сериал „Пътят на възмездието”. 

От днес стартира излъчването на удължена следобедна емисия на Новините на Нова. От 16.00 ч. водещите и репортерите ще отделят два пъти повече време за най-актуалните новини и теми от обществения и политически живот. Веднага след това повече ефирно време получава и Милен Цветков с неговия провокативен поглед върху актуалните събития.

След „Часът на Милен Цветков” щафетата поемат водещите Зуека и Рачков. Заради големия зрителски интерес от 17.30 ч. до 18.00 ч. зрителите имат втори шанс да гледат епизодите от предишната вечер. Така в продължение на два часа (16.00 – 18.00 ч.) Нова ТВ предлага микс от най-важните новини, запазения стил на Милен Цветков и забавния хумор на „Господари на ефира”. След повече от три месеца в ефира на медията предаването „Марс и Венера” приключва своя сезон.

Голяма изненада за зрителите е премиерният за родния ефир сериал „Пътят на възмездието”, в който вечната история за отмъщението намира нов латино прочит. Най-гледаният бразилски сериал ще се излъчва от началото на декември от 15.00 ч. в ефира на Нова ТВ.