Срещата с музикалните таланти ще бъде преди шоуто на Scorpions в София

Легендарната германска рок група Scorpions ще приеме на специална среща финалистите от българския формат на световното шоу X Factor. Бандата пристига в София за концерт на 16 декември в зала Арена Армеец. 

Срещата между Клаус Майне и компания ще се състои в деня на шоуто, малко преди неговото начало. „От малък съм закърмен с рок музика покрай баща ми и ужасно много харесвам Scorpions, a любимите ми песни, разбира се, са Wind Of Change и White Dove. Бих ги попитал как са оцелели заедно през всичките тези години”, заяви Иван, след като разбра за предстоящата среща. 

Какво ще научат младите таланти от бандата с над 40-годишна музикална история – ще стане ясно в епизодите на X Factor по Нова ТВ. 

Концертът на Scorpions у нас е в рамките на обиколката Rock N’Roll Forever Tour. Билетите за шоуто на 16 декември са с цена от 65 до 100 лева и се продават в мрежата на Eventim.

Организаторите от Loud Concerts напомнят на феновете, че седящите места в Арена Армеец са на изчерпване, а в момента се продават последни бройки седящи места от ценова категория от 75 лева. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички с осигурено място за придружител. Придружителят ще влиза с безплатен билет.