Писателят Калин Терзийски и екипът на сайта избират най-вдъхновяващите читателски дневници

Един от най-популярните и вдъхновяващи дамски сайтове –  Edna.bg, празнува своя втори рожден ден. В продължение на две години сайтът не спира да наднича в живота на Edna жена и да прави читателите си съпричастни с всичко, което вълнува нежната аудитория.  Над 7000 статии в различни тематични рубрики, авторски материали, интервюта с известни личности са само част от равносметката от изминалите две години. Към авторския колектив на сайта се присъединиха и имена като Калин Терзийски, Светла Иванова, Симо Колев и Богдана Трифонова, Ива Екимова, Катето Евро, Наталия Кобилкина и много други.

По случай годишнината си, екипът на онлайн изданието няма да пропусне да изненада и да предизвика своите верни фенове. В рамките на настоящата седмица читателите могат да създадат свой собствен дневник в играта „Две години вдъхновение с Edna”. Вдъхновени именно от времето, когато дамите записваха на хартия всичко, което ги впечатляваше, екипът кани почитателите си да създадат свой уникален дневник, в който по оригинален и нестандартен начин да разкажат как Edna.bg ги вдъхновява. Всички, които искат да се включат в играта, могат да го направят на адрес http://www.edna.bg/dnevnik/about.

А кой е големият победител, на когото вторият рожден ден на Edna.bg ще донесе награда, ще избере екипът на сайта и писателят Калин Терзийски.

Повече информация за играта може да намерите на http://www.edna.bg/dnevnik/about.