Продължението в „На кафе” на разговора с водещата на „Извън новините" и Новините на Нова Ани Салич

Децата в днешно време растат много бързо, предизвикателство е за нас като родители да отговорим на техните очаквания, заяви обичаната водеща Ани Салич във вълнуващото продължение на срещата с нея в „На кафе”. След като вече разказа за предизвикателството да е лицето на Новините по Нова и да води новото предаване „Извън новините”, във втората част на разговора тя сподели как съчетава работата с майчинството. 

По думите й тя е по-строгата в семейството, тъй като следи колко време синът й Лазар и дъщеря й Хана посвещават на мобилните устройства например. „Той е по-балансираният, по-мекият и по-разрешаващият в семейството”, каза с усмивка Ани Салич за съпруга й Бранко.

Екипът на „На кафе” я изненада с директно включване от любимото й село Рударци и я срещна с любимите й местни приятели. Кулминацията от срещата с нея настъпи в кухнята, където тя показа завидни кулинарни умения. Рецептите на Ани Салич за салата „Попай”, чеснови филийки с тофу и макарони с орехи и босилек, както и целия разговор с нея гледайте в „На кафе” в NovaPlay