Момиче доказва бащинство след афера с женен мъж тази вечер в документалното риалити от 20.00 ч. по Нова

От 10 юни зрителите на Нова ще проследяват интригуващите истории  на документалното риалити „Съдби на кръстопът” четири дни в седмицата - от понеделник до четвъртък в 20.00 ч. Новите епизоди отново ще засягат най-чувствителните общочовешки теми и ще проследяват разтърсващите съдби на хора, изправени пред най-сложните решения и най-тежките избори в живота си. 

В епизода на „Съдби на кръстопът” тази вечер 27-годишно момиче ще бъде поставено пред много изпитания, за да докаже бащинство след афера с женен мъж. 

Станислава е от Пазарджик, но от 7 години живее и работи в София. Красивото момиче е на седмото небе от щастие, когато се влюбва в 37-годишния лекар Тихомир Стефанов. Той е очарователен, интересен, романтичен и знае как да впечатли всяка жена. Щастието на двойката е безоблачно точно до момента, в който Станислава забременява. Тогава чаровникът изчезва безследно и прекъсва всякакъв контакт със своята любима.

Станислава е изумена от странното поведение на приятеля си и търси начини да възстанови контакта с него. Това се оказва нелека задача. Момичето се натъква на все повече лъжи около Тихомир. С помощта на своята приятелка Борислава, Станислава открива, че Тихомир живее не в София, а в Перник. Освен това не е лекар, а санитар. И на всичкото отгоре се оказва, че чаровникът е женен и има малко дете.

Ще успее ли Станислава да се изправи на крака въпреки предателството, лъжите, разбитата любов? И какво ще се случи с нейното бебе - плод на забранената й връзка? Това ще стане ясно в следващия епизод на "Съдби на кръстопът" тази вечер от 20.00 ч. по Нова.