Гледайте документалното риалити от понеделник до четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” и следващата седмица ще разкаже за зрителите на Нова вълнуващи истории, заснети по действителен случай. В понеделник, 30 юни, историята е за самотна майка, която след смъртта на съпруга си превръща живота на 30-годишния си син в кошмар. 

Във вторник зрителите ще проследят историята на семейство с две деца, което се завръща в България след крах на бизнеса им в Египет. Още на летището обаче съпругът е арестуван и отведен в Следствения арест по обвинение за организиран грабеж, случил се преди заминаването им за Египет. Развръзката предстои в епизода на „Съдби на кръстопът” на 1 юли по Нова.

В сряда, 2 юли, документалното риалити ще разкаже за 20-годишно момиче от София, което не полага никакви грижи за осеммесечната си дъщеря от бившия й приятел. Бащата на детето е изнервен от безразсъдното поведение на майката и една глупава грешка води до сериозни последствия. 

В четвъртък „Съдби на кръстопът” ще разкаже историята за майка, която учи собствените си деца да крадат. Бащата е анестезиолог и въпреки напрегнатата си работа успява да отдели нужното внимание на децата - на 13 и пет годинки. Той редовно гледа децата, но се дразни от лошите навици, които те заучават от майката. Тя си позволява да краде вещи и отказва да приеме, че това поведение е пагубно за децата. Каква е развръзката – зрителите ще видят в „Съдби на кръстопът” в четвъртък, 3 юли, от 20.00 ч. по Нова.