Финалистите са Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wosh MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева, гледайте VIP Brother в момента по Нова

Зрителите избират любимата си звезда на финала на VIP Brother в момента по Нова. Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wosh MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева са финалистите в най-гледания и скандален сезон на риалити формата.

Задачата на шестимата финалисти е да представят певческите си способности и умението да се забавляват, като за целта ще получат подкрепа от бившите си Съквартиранти.

Тити Папазов удари едно рамо на „брат си” Wosh MC, Камелия Тодорова помогна на Влади Въргала, а Албена Вулева танцува с Наско Месечков. За представянето на Елена Кучкова помогна Иво Аръков, a на Жени и Тачо  - Камелия Воче. Кали подкрепи Йорданка Христова.

В студиото са и защитниците на звездите на крачка от финала. Андрей Слабаков подкрепя Влади Въргала, защитникът на Йорданка Христова е Илиана Раева. Звездното семейството Жени и Тачо е с подкрепа от Соня Колтуклиева, а Wosh MC защитава тв продуцентът Маги Халваджиян. Водещият Румен Луканов подкрепя плеймейтката Елена Кучкова, а защитникът на Албена Вулева е Евгени Минчев.

Какви изпълнения са подготвили атрактивните дуети и коя е любимата звезда на България – не пропускайте финала на VIP Brother „Образцов дом“ в момента по Нова.

Още ексклузивни новини за VIP Brother следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.