Преди старта на Big Brother All Stars вижте най-доброто от VIP Brother в момента по Нова

Най-добрите моменти и неизлъчвани кадри от един от най-успешните сезони на шоуто досега ще видят зрителите във VIP Brother по Нова. Предаването ще покаже откровените изповеди на риалити звездите само ден след финала, по време на който Влади Въргала получи титлата „Любима звезда на България”.

Междувременно кастингът за Big Brother All Stars е не по-малко вълнуващ. Към момента са ясни трима от участниците в новия сезон на шоуто, който започва утре вечер в ефира на Нова. Тодор Славков и Катето Евро влизат със самочувствието на победители и важната особеност, че вече са живели в Къщата. Третата сигурна звезда Ники Китаеца дава заявка да покаже изцяло промененото си аз в предаването, то започва с изцяло нова визия. 
  
Ден след финала на VIP Brother припомняме някои от най-значимите моменти от сезона: 
   
Втори шанс за Тачо 
Big Brother даде втори шанс на Тачо, след като той беше изгонен заради нарушение на правилата. Тачо се върна в Къщата със специална изненада за съпругата си – годежен пръстен, свързан с предложението за брак, което й е направил преди години.
 
Феноменът Людмила 
За първи път Big Brother кани гост от коментарното студио на шоуто да влезе в Къщата. Тя прекара четири седмици сред Съквартирантите, но това време беше достатъчно, за да се скара с почти всички.
 
Участието на зрителите 
Зрителят получи главната роля в този сезон на VIP Brother. Освен че бяха активни коментатори, феновете на шоуто получиха предизвикателството от Big Brother да се намесят пряко в предаването. Те взеха важни решения, като имаха възможността да определят седмична мисия за успешна. Те се включиха в първите онлайн номинации в историята на предаването. 
 
Още ексклузивни новини за VIP Brother и Big Brother All Stars следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.