Big Brother All Stars стартира с изненадваща мисия тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Скритите емоции и тайните изповеди на VIP Съквартирантите станаха достъпни за зрителите в епизода с най-доброто от VIP Brother Образцов дом.

„Това е щастието. Надявам се да е  заслужено”, заяви Влади Въргала, след като напусна Образцовия дом като любима звезда на България. „Трябва да обичаш хората” – това е основната поука, която си е извадил Влади от престоя в Къщата. Йорданка Христова пък изрази своето учудване, че е стигнала до второто място, тъй като е била себе си, а не е правила „чупки като някои”. Тя също е постигнала основната си цел в предаването – „да се тества”.

Оказа се, че най-трудното преживяване за Албена Вулева в шоуто са били мисиите, но те пък се оказаха любими на Wosh MC, „защото отборните игри ни правеха най-задружни”. При всички положения VIP Brother си остава „скандално преживяване” за Wosh MC. Албена пък направи специално изявление за своите Съквартиранти. „Казвам нещо лошо, за да им дам възможност да се коригират”, заяви Вулева. Елена Кучкова също не скри щастието от своето класира не във VIP Brother и разкри, че не е очаквала да стигне дотук.

Въпреки многобройните скандали, за Жени и Тачо Къщата остава мястото, където те направиха равносметка на своите отношения и досегашния си живот. Жени стигна до заключения важни за една майка. Тя си обеща да обръща повече внимание на малолетния им син, защото общуването между родители и деца е не по-малко важно от материалното осигуряване. Тачо пък се пошегува, че би искал да се върне в Къщата, ако Жени го изгони. Съпругът на Жени призна, че най-тежкият и дразнещ момент за него по време на шоуто си остава влизането на Людмила Захажаева.

Зрителите обаче не трябва да тъжат, че VIP Brother Образцов дом свърши, защото Къщата ще остане празна само една вечер. Кастингът за Big Brother All Stars е не по-малко вълнуващ. Към момента са ясни трима от участниците в новия сезон на шоуто, който започва в сряда в ефира на Нова. Тодор Славков и Катето Евро влизат със самочувствието на победители и важната особеност, че вече са живели в Къщата. Третата сигурна звезда Ники Китаеца дава заявка да покаже изцяло промененото си аз в предаването, то започва с изцяло нова визия. А Big Brother е подготвил изненадваща мисия още при влизането на новите Съквартиранти и те ще трябва да мислят стратегии в движение.

Не пропускайте старта на Big Brother All Stars 2014 в сряда от 20.00 ч. по Нова.