Първата мисия на Съквартирантите стартира още пред Къщата, не пропускайте старта на Big Brother All Stars по Нова

Петима алфа мъжкари се изправят срещу пет истински жени, обиграни в риалити изпитанията, купоните и изкушението, в новия сезон на Big Brother All Stars по Нова. 

Вече са известни трима от истинските стратези в този сезон - Тодор Славков, Ники Китаеца и Катето Евро. Със сигурност прага на Къщата ще прекрачат също актьорът Борислав Захариев, известен с прякора Турбото, и жената с характер и коса в цвят „пожар“ Петя Буюклиева.

Кои са останалите звезди и дали Big Brother ще им позволи да изпълнят стратегиите си за победа? Отговорите зрителите ще видят в момента по Нова, когато мъже срещу жени, всички със самочувствието на професионалисти, се изправят един срещу друг в Big Brother All Stars. 

Новият сезон стартира с дръзко предизвикателство към всички Съквартиранти, като Big Brother ще възложи първата им мисия още преди влизането им в Къщата. В студиото на Ники Кънчев участниците ще разберат условията на играта и начина, по който ще прекрачат прага на новия си дом. Тяхната изненада ще наблюдават и коментират в студиото току-що излезлите от капаните на формата Албена Вулева, Влади Въргала, Евгени Минчев и победителката от предишния сезон на All Stars Златка Димитрова. Както казва Влади Въргала, „докато не си бил вътре, не знаеш за какво става дума, нищо не може да те подготви за това изпитание“. 
    
Не пропускайте старта на Big Brother All Stars по Нова.