Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, както и на онлайн платформата GongPlay

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място и тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали тази събита  неделя са състезанието за Голямата награда на Русия във Формула 1 и важни мачове от квалификациите за УЕФА ЕВРО 2016,  които феновете могат да следят в HD качество. 

Състезанието за Гран При на Русия във Формула 1 е спортната кулминация в неделя от 14.00 ч. по Diema Sport 2. Феновете на високите скорости могат гледат надпреварата и в платформата Gong Play. От 19.00 ч. каналът ще излъчи и квалификационния мач между Гърция и Унгария, а от 21.45 ч. срещата между Германия и Грузия. В неделя в ефира на Diema Sport може да гледате двубоя Полша – Република Ирландия (21.45 ч.).

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата GongPlay.