Шест телевизора очакват своите собственици в нова игра на Facebook страницата на Diema Extra през януари

Цели 11 безплатни годишни абонамента за пакета Diema Extra печелят 11 на брой късметлии, участвали в  първия кръг на играта „Шампионите на Diema Extra”. Междувременно още в края на тази седмица Diema Extra ще изненада феновете на спорта с още едно ново предизвикателство и още големи награди с активността „Шампионатът продължава – отговори и спечели!”. 

Първият подарък за 2016-та за всеки фен на спорта може да бъде страхотен нов телевизор, на който да гледа каналите, част от пакета Diema Extra – Diema Sport HD, Diema Sport HD 2 и Trace Sport Stars. Изцяло нова игра на Facebook страницата на Diema Extra стартира в неделя, 17 януари, а за да се състезават за големите награди в нея, онлайн потребителите ще трябва да следят Facebook страницата на Diema Extra и да отговарят на седмичните въпроси.

Първият от тях е свързан с дербито Ливърпул – Манчестър Юнайтед и ще очаква феновете на спорта на Facebook страницата на Diema Extra на 17 януари. Още подробности за „Шампионатът продължава – отговори и спечели!” ще откриeте във Facebook