Не пропускайте най-щедрото предаване в събота от 19.30 ч. по Нова

За МЕГА ДЖАКПОТ, достигащ 1 милион лева, тази седмица в Национална лотария се бориха Василена Василева от село Рашка Гращица, Иван Николаев от град  Плевен, Теньо Атанасов от град  Свиленград, Светла Йорданова от град  Мездра и Тодор Рабушев от село Браниполе. Всички участници си изтеглиха по една от 50-те карти в предварителната игра, за да определят кой от тях щеше да играе за милиона. Картата с най-високото число беше изтеглена от Теньо. С числото 43 той си осигури участието за МЕГА ДЖАКПОТ, достигащ 1 милион лева. Опонентите му нямаха неговия късмет и си тръгнаха от предаването с печалби по 1 000 лева.

Късметлията завъртя „Колелото на късмета“ и то спря на сумата от 100 000 лева – МЕГА ДЖАКПОТЪТ в неговата игра. Без да губи много време Теньо започна да дава верни предположения. Без грешка стигна петата сфера и натрупа актив от 20 000 лева. Играеше за 25 000 лева, а числото беше 19. Теньо заложи на по-голямо от 19. Натисна бутонът, но направи грешка. Това не можа да го разколебае и той реши да продължи да играе. Отново заложи на „по-голямо“ от 19 и този път позна. С лекота Теньо даде още 4 верни предположения и така стигна и до последната сфера. Само още 1 вярно предположение го делеше от „МЕГА ДЖАКПОТА“ в неговата игра. Пред Теньо стоеше и възможността да се откаже с натрупаните до момента 60 000 лева, но бизнесмена от Свиленград реши да играе до край. Числото беше 20, а Теньо заложи, че последното число ще бъде „по-голямо“. Натисна бутона и в този момент студиото на Национална лотария избухна в аплодисменти. Теньо беше познал, а това вярно предположение му донесе 100 000 лева.


„Много съм развълнуван. Адреналинът е много голям! Усетих, че днес е моят ден и реших да играя до край. Със спечелената сума ще помогна на двете си дъщери и ще си купя една нова кола. На всички, които искат да бъдат на моето място, ще кажа да играят, защото иначе няма как да спечелят“, сподели големият късметлия веднага след края на своята игра. Теньо е на 53 години от гр. Свиленград. Собственик е на няколко автомивки. Билетът, с който е спечелил участие в предаването на Национална лотария е „Лото+“.

Не пропускайте да видите кой ще е късметлията, който ще се бори за МЕГА ДЖАКПОТ в най-щедрото предаване в събота от 19.30 ч. по Нова