„Каубои в студени води“ и „Експерти в изваждането на потънали плавателни съдове“ отвеждат зрителите в средата на океана

Най-тежката зима в Нюфаундленд от последните 30 години ще представи втория сезон на поредицата „Каубои в студени води“, която стартира на 23 февруари, вторник, от 22.00 ч. по Viasat Explore.

Огромни буци лед се разпростират на повече от 280 мили във всички посоки по крайбрежието на острова. Смелостта е водещата сила, тъй като героите се опитват да бъдат първите, които ще стигнат до участъците си за риболов. Дългата зима означава по-късен старт на риболовния сезон и по-кратък период от време за рибарите да уловят рибата по своите квоти. Рибарите се изправят срещу природата в опит да си извоюват престиж и да направят състояние.

Още една приключенска премиера ще се излъчи по Viasat Explore - „Експерти в изваждането на потънали плавателни съдове“. Първи епизод на продукцията зрителите ще могат да гледат на 29 февруари, понеделник, от 16.20 ч.

В центъра на историята са смелчаги, снабдени с високотехнологично оборудване за дълбоките морета, които всеки ден се борят с природните стихии и причинените от човека бедствия. Преместване на масивни машини по целия свят, граплинг и катерене в смъртоносна среда, както и детониране на различни обекти по средата на океана е това, което те правят най-добре. Тези мъже и жени са експерти в изваждането на потънали плавателни съдове, които изпълняват мисията да отстраняват останките от разбити кораби, да премахват отровни вещества и да спасяват ценни товари.

Феновете на поредицата ще станат свидетели на изваждането на останките на древен френски кораб, претърпял корабокрушение край бреговете на Тексас, катастрофалния ферибот Норман Атлантик (Norman Atlantic), при пожар на чийто борд загиват 10 души в Адриатическо море, и мисия IXV за приземяването в океана и спасяването на европейска космическа совалка в Тихия океан.

Гледайте тези две невероятни поредици – „Каубои в студени води“ на 23 февруари, вторник, от 22.00 ч. и „Експерти в изваждането на потънали плавателни съдове“ на 29 февруари, понеделник, от 16.20 ч. само по Viasat Explore.

Още за продукциите на Viasat Explore можете да откриете на http://viasatexplore.bg/, както и на Facebоок страницата на канала - https://www.facebook.com/ViasatExploreBG.