Не пропускайте "Майка под наем" от 12.50 ч. и "Бриджит Джоунс: На ръба на разума" от 14.50 ч. по NOVA

Носителите на "Оскар" Рене Зелуегър и Колин Фърт отново се изправят пред проблеми в своята връзка в хитовата комедия "Бриджит Джоунс: На ръба на разума" днес от 14.50 ч. по NOVA. Лентата е екранизация по втория бестселър на Хелън Филдинг за непохватната блондинка, а режисьор е Бийбън Кидрон.

Въпреки че в края на първия филм Марк Дарси и Бриджит се събират, в продължението не всичко върви по мед и масло. Дарси е искрено влюбен и е развеселен от странното поведение на мнителната си половинка. Бриджит обаче е абсолютно убедена, че слабата му и ослепителна колежка Ребека се опитва да я измести и изложи. Когато шпионажът, намеците и кръстосаният разпит не разкриват страховита лична тайна, тя открива нови начини да си усложнява живота – раздяла, сълзи и Тайланд.

Преди това забавният кино маратон открива романтичната комедия "Майка под наем" от 12.50 ч. по NOVA. Лентата, в която зрителите ще видят Сигорни Уивър и Стив Мартин, разказва за успешна бизнес дама, избрала кариерата пред личния живот. На 37 години тя най-накрая решава да се сдобие с рожба, но се оказва, че шансът да забременее е едно към милион. Впоследствие наема жена, която да износи бебето й и така започва комичен двубой на характери.

Не пропускайте романтичните комедии следобед – "Майка под наем" от 12.50 ч. и "Бриджит Джоунс: На ръба на разума" от 14.50 ч. по NOVA.