Следващото теглене на "Големият джакпот" e тази вечер от 19.45 ч. на живо по NOVA

Рекордният джакпот в Национална лотария оцеля и достигна нов връх от 10,8 млн. лева. В тегленето на играта "Големият джакпот" в сряда 13 късметлии имат петици и бяха на косъм от голямата печалба.

Печелившите числа, изтеглени на 14 септември, са 10, 12, 26, 29, 41, 46 и страна на монета "Ези". Осемцифрената сума подтикна хиляди да изпробват късмета си. Освен българите, за колосалния джакпот у нас фишове пускат и гърци, македонци, сърби и румънци.

От познатите 13 петици, деветима късметлии уцелиха и изтеглената страна на монетата. Трима от тях са играли с двете страни "Ези и Тура" и спечелиха по 6 000 лева. Щастливците са от градовете София, Варна и Червен бряг. Печалби от 5 000 лева ще харчат шестима лото играчи, които са играли само с печелившата страна – "Ези". Късметлиите са от Карлово, Кърджали, Варна, София и двама от Шумен.

Междувременно водещият на Национална лотария се разходи в Плевен, където разказа на хората за новия връх, покорен от "Големият джакпот". Какви бяха рекациите на новината, че печалбата е достигнала рекордната сума от 10 800 000 лева, вижте във видеото.

Космическата сума от 10,8 млн. лева може да бъде спечелена още тази вечер от 19.45 ч. на живо по NOVA.