Интересни срещи от Английската висша лига, Първа професионална лига и френската Лига 1 днес в ефира на DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и онлайн платформата на GONG PLAY

Горещ неделен ден се очертава  в Английската висша лига и родното футболно първенство. От 14.00 ч. ”Уотфорд” посреща ”Манчестър Юнайтед”, а срещата ще бъде излъчена директно в ефира на  DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.  Мениджърът на “червените дяволи” Жозе Моуриньо не скри своето недоволство от програмата на първенството, като акцентира върху това, че отборът му се изправят в шампионатния си мач срещу Уотфорд по обяд, след като в четвъртък вечерта играха двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу Фейенорд. Срещата е изключително важна за Моуриньо, след като феновете на ”Манчестър Юнайтед” изразиха своето недоволството от неговата работа в тима. ”Червените дяволи” ще се стремят към победа, за да потушат страстите, но дали ще я постигнат, ще стане ясно днес от 14.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.

От 18.30 ч. “Тотнъм” се среща в домакински мач със “Съндърланд”, като срещата отново има запазено място в ефира на DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата GONG PLAY. “Шпорите” ще направят всичко възможно, за да зарадват феновете си с победа на собствен терен, но ”черните котки” ще бъдат костелив противник, още повече че се борят за оцеляването си в елита.

Програмата на Първа професионална лига днес също предлага две интересни срещи. “Черно море”, воден от Георги Иванов-Гонзо, гостува на ЦСКА София на Едуард Йорданеску тази вечер от 19.00 часа на “Българска армия“ , а мачът ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT 2 и на онлайн платформата GONG PLAY. “Армейците“ претърпяха поражение от новака в елита “Дунав Русе”, което принуди Йорданеску да направи разбор след срещата и сега съставът на “червените” ще бъде различен. Положението при “моряците” също не е добро след поражението от “Лудогорец” в предишния кръг на първенството. Двата отбора искат да се докажат, което е залог за добър футболен спектакъл за феновете.

В късния мач от футболната програма на елита ни “Берое” посреща лидера в класирането “Дунав Русе”. Срещата е с начален час 21.15 и ще може да бъде следена в на живо в ефира на  DIEMA SPORT 2 и на онлайн платформата GONG PLAY.

Феновете на френския футбол също ще могат да гледат два оспорвани сблъсъка от Лига 1. DIEMA SPORT 2 ще излъчи двубоя между “Монпелие” и “Ница” в 16.00 ч., а DIEMA SPORT ще даде възможност на зрителите да проседят директно срещата между Марсилия и Лион от 21.45 ч. Двата мача могат да бъдат гледани и на онлайн платформата GONG PLAY.

Не пропускайте най-интересните футболни срещи в Англия, България и Франция в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.