Тайната мисия на Емануела и Борислав е тема номер едно сред Съквартирантите

Голямата изненада на VIP Brother 2016 тази вечер ще бъде новината за международна звезда, която ще се присъедини към най-бляскавото шоу в България по случай неговата 10-годишнина. В 20.00 ч. по NOVA водещият Ники Кънчев ще съобщи коя е тя и кога се очаква да прекрачи прага на Къщата. 

По темата

След като Емануела се присъедини към участниците в петък и за минути събра погледите на Съквартирантите, тя и "любимият й" Борислав се превърнаха в тема номер едно. Всички са изключително любопитни към новата двойка, а коментарите им за Емануела са разнообразни и далеч не само положителни. Зрителите ще видят развитието на тяхната тайна мисия, както и как двамата измислиха отговори на предстоящите въпроси.

След като Алек Сандар напусна Къщата по силата на зрителския вот, Жана е съкрушена от раздялата с него. Двамата станаха много близки, като мъката на певицата ще провокира нови противоречия с Глория. Дали тази непоносимост ще доведе до номинация, зрителите ще видят при вторите номинации довечера. 

Кои ще са номинираните Съквартиранти и с какви мотиви ще бъдат посочени от останалите в групата? Коя е голямата международна звезда, която ще заблести в Къщата? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg