Краткият номер може да бъде избран от стационарни телефони, както и всички абонати на мобилните оператори в страната

Началото на новия сезон на любимото забавно предаване "Господари на ефира" бележи и старта на нов и по-удобен начин да сигнализирате за всякакви нередности и злоупотреби в различни сфери на обществения живот.

Всички зрители, които искат да подадат сигнал, могат да се свържат с екипа, избирайки кратък номер *3333. Желаещите да сигнализират вече ще разполагат с по-бърз и лесен начин за контакт, както в работно време с директна връзка, така и в извънработно, когато могат да запишат своя сигнал за несправедливости, с които са се сблъскали. Една от изненадите е, че в гласовото меню ще чуем любимият тандем водещи, които ще открият ефирния сезон – Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека.

Краткият номер може да бъде избран от стационарни телефони, както и всички абонати на мобилните оператори в страната – Мтел, Виваком, Теленор и БОБ. Обажданията са без увеличение на цената, като тези от стационарен телефон се таксуват като градски разговор, а от мобилен – според тарифния план. Благодарение на интелигентна система, предоставяна от ОССН България, всяко обаждане се тарифира на най-евтината цена за разговори в мрежата на мобилния оператор. Ако разполагате с включени безплатни минути в месечния си план, то обаждането на кратък номер *3333 ще бъде напълно безплатно, с изключение на абонатите на мобилна услуга на Мтел, които говорят само според условията на тарифния си план.

Притежателите на смартфони могат да се възползват от визуалното меню на “Господари на ефира“ през безплатното мобилно приложение Star Phone, което им предоставя бърз достъп за контакт, връзка към уебсайта и социални медии, както и възможност да направят предложение за “Златен скункс“ или “Бяла лястовица“. Приложението може да бъде изтеглено и чрез сканиране на QR кода от картинката под текста.