Темите и гостите в предаването тази неделя от 8.00 ч. по NOVA

В “Събуди се” тази неделя с Лора Крумова зрителите ще видят ексклузивно интервю с най-добрия тенисист на България Григор Димитров.  

Горан Брегович бе отличен сред най-добрите музиканти в бестселъра на Ню Йорк Таймс “101 музиканти, които трябва да чуеш преди да умреш”. Образът на балканската легенда е главният герой в “Къси разкази” на Мария Йотова. Брегович, който ще представи новия си въздействащ спектакъл “Три писма от Сараево” пред родната публика на 13 април, говори за това колко е трудно да се обичат Балканите, но все пак си заслужава.

С един от най-харизматичните и непредсказуеми български актьори Башар Рахал ще говори Лора Крумова. Момчето, което разсмива, играе винаги отрицателни роли, живее на два континента, но продължава да сънува на български. Героят от историческата сага “Дървото на живота” и “Привличане” тази неделя в “Събуди се”.

Горещата тема, която не остави равнодушен нито един човек в държавата, темата, която разбуни Църквата, настрои политическите партии, темата, която се коментира във всяка социална мрежа и във всеки дом – Истанбулската конвенция, в един нетипичен сблъсък на двама от най-ярките имена на шоубизнеса в България – Жени Калканджиева и Андрей Слабаков. Гледайте в “Събуди се” в неделя с Лора Крумова.

Българският Хачико. Историята на кучето, което четири години безнадеждно чака стопанина си на едно и също място.

Певицата Емилия говори тази седмица пред Мариян Станков - Мон Дьо. След бурната си връзка с бизнесмена Коко Динев, от когото има две деца, певицата е пред нови хоризонти в живота си. В неделя за първи път тя ще говори за бъдещето си. Новината, която чакате от няколко дни - кой е новата любов в живота на Емилия, ще научите само по NOVA.

Не пропускайте "Събуди се" с Лора Крумова в неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.