Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Навръх Националния празник на България късметлии се сдобиха с впечатляващи печалби от щедрото шоу на Национална лотария по NOVA. Надпреварата в играта “На крачка от късмета“ беше изключително оспорвана, тъй като и тримата участници се придвижиха до третото поле на пътеката. Изходът от играта реши монета номер 10, която изпрати в прекрасната кола Renault Clio Кремена Иванова от град Асеновград. Победата донесе огромно вълнение на 43-годишната късметлийка, която сподели радостта от печалбата със съпруга си и сина си. Кремена сподели, че е имала предчувствие, че ще спечели.

Вельо Димитров от Златоград и Алис Гълъбова от София се състезаваха за максимална печалба от 84 000 лева в играта “Сейфове“. Златоградчанинът започна пръв своята игра. Той успя да спечели 16 000 лева, като отвори само един сейф със символ “Х“. Алис грабна 2000 лева от сейф номер 4, а след това отвори два хикса. Така тя напусна предаването с 1000 лева.

Вельо получи страхотната възможност да утрои печалбата си със златните сейфове. Той избра номер 3, но там се криеше символ “Х“ и участникът прецени, че е по-добре да се откаже с чудесните 16 000 лева. Вельо е на 47 години и работи като строител. Спечелената сума ще инвестира в екскурзия до Дубай, защото това е негова мечтана дестинация.

Татяна Тодорова от град Мартен получи шанс да играе за джакпота, достигащ 2 400 000 лева в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлийката е на 28 години, в момента работи в библиотека. Билетът, който я доведе в предаването, е “Кеш х 10“.

Татяна изтегли числото 40, което беше най-голямо в предварителната игра, а с “Колелото на късмета“ определи, че ще се бори за 150 000 лева. Участничката игра смело и уверено, като успя с една грешка да си спечели страхотната сума от 50 000 лева и цели две бонус печалби. Татяна ще се наслади на 5-дневна почивка за двама в Барселона и ще се вози в прекрасен автомобил Toyota Corolla. След всички положителни емоции, примесени с огромна доза адреналин, финалистката се отказа. С разкошната сума ще помогне на семейството си и ще се погрижи за здравословното си състояние.

Не пропускайте щедрото шоу на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.