Темите и гостите в предаването тази неделя от 8.00 ч. по NOVA

В "Събуди се" тази неделя с Лора Крумова очаквайте темата, която разтресе държавата.  Ток, политика и бизнес или кой ще надделее в сделката за ЧЕЗ? Ще успее ли държавата да влезе в сделката и как? В студиото при Лора Крумова ще гостуват депутатът от ГЕРБ и бивш министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев и депутатът от БСП - Румен Гечев, който реагира остро по време на изслушването на Гинка Върбакова в парламента.

Миролюба Бенатова ще заведе зрителите отново на улицата на удоволствията в Брюксел, за да ни покаже как се водят преговори с Мадам или как се става момиче на витрината в сърцето на Евопейския съюз.

Зрителите ще се пренесат и в Лос Анджелис. Там Ясен Дараков ще ни разходи по Червения килим часове преди най-блясковото събитие за Холивуд - връчването на наградите“Оскар”. Мариян Станков - Мон Дьо пък ще направи за поредна година своите прогнози за големите победители, които в повечето случаи са безпогрешни.

Безпогрешен в любовта пък твърди, че е млад мъж от Пловдив, който в деня на влюбените се влюбил в непозната на автобусна спирка. Седмици по-късно той все още търси момичето на мечтите си.

За мечтите, любовта и за българският дух, ден след Националния ни празник, ще разказва актрисата Марта Вачкова.

Тези и още интересни теми - не пропускайте в "Събуди се" в неделя с водеща Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.