По случай рождения ден специалeн конкурс в сайта ще зарадва дамите и техните приятелки

На 8 март дамският сайт Edna.bg, част от Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, отбелязва своя 6-и рожден ден, като го посвещава на всички жени и техните най-добри приятелки.

"Тази година посвещаваме рождения си ден на всички онези дами, които неотлъчно са до нас в добрите и лошите моменти от живота ни. Тези, които можем да наречем истински приятелки. Мога да кажа, че след всички тези години, нашите верни читателки също се нареждат до някои от най-близките ни приятелки. Без тях сайтът не би могъл да бъде толкова успешен. Затова посвещаваме празника си и на тях", разказва Мария Николова, главен редактор на Edna.bg.

От днес до 18 март, всяка дама, може да се включи в конкурса на Edna.bg “Моята най-добра приятелка“, като изпрати свой авторски текст, посветен на женското приятелство. Екип, съставен от редакторите в сайта ще направи предварителната селекция, а финалната дума ще имат две от най-обичаните външни авторки на Edna.bg – Ива Екимова и Ива Дойчинова. Те ще определят големия победител, който ще спечели гривна Pandora за себе си и своята най-добра приятелка.

Може да се включите в конкурса тук - https://www.edna.bg/edna-na-6

Повече за конкурса може да разберете от певицата и един от любимите автори в Edna.bg - Светла Иванова, която гостува в специалното осмомартенско издание на предаването на NOVA  "На кафе". Светла поднесе изненада за Гала и нейните гости, подарявайки гривнички, изработени за рождения ден на Edna.bg, които символизират безкрайността и силата на женското приятелство.

За своята шестгодишна история, Edna.bg се настани трайно в живота на българските онлайн потребителки. Запазена марка на сайта са неговите външни автори – 25 известни личности със силна позиция по наболелите обществени проблеми, както и с интересна гледна точка за ежедневните предизвикателства, с които всяка жена се сблъсква. Сред ключовите външни автори на сайта са актрисата Катерина Евро, PR специалистът Ива Екимова, радио водещите Симеон Колев и Ива Дойчинова, певицата Светла Иванова и други.

В сайта потребителите могат да открият още дневен, седмичен или месечен хороскоп, интересни новини от света на шоубизнеса, полезни съвети, свързани с мода, красота, здравословен начин на живот, взаимоотношения и други.

В края на 2017 година екипът на Edna.bg промени изцяло дизайна на сайта и подари ново онлайн преживяване на своите читатели, като дневно сайтът се посещава от над 100 000 потребители. За да са винаги с любимите си автори и материали от Edna.bg потребителите могат да се възползват и от мобилното приложение на сайта, достъпно за Android и iOS.